Martha & Mathilda

OVER DEZE VOORSTELLING

25

december

Over het stuk

Martha en Mathilda zijn twee zussen op leeftijd die samen een oubollig hotelletje runnen, dat deel uitmaakt van een grote oude boerderij. Omdat ze diep in de schulden zaten verkochten ze die boerderij echter 5 jaar geleden aan een notaris op lijfrente, onder de voorwaarde daar te mogen blijven zolang ze leven.
Wat niemand echter weet is dat beide kranige zussen er nog een andere bezigheid op na houden om op korte tijd een kapitaal te verdienen, waarmee ze een rustige oude dag kunnen slijten op een zonnige bestemming.
De “grote” dag  van uitbetaling komt nabij , maar net die week logeert in het hotelletje een groepje wielertoeristen aan de vooravond van de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen. Eveneens dan komt de notaris, het lange wachten beu, de boerderij opeisen.
Wetende dat de kibbelende wielertoeristen op “alle” manieren elkaar de loef proberen af te steken en de notaris niet uit het hotel is weg te slaan zolang hij zijn zin niet krijgt en erbovenop ook nog eens een privédetective rondsnuffelt, mag je je met Martha en Mathilda verwachten aan een sprankelende cocktail van komische, vaak spannende, soms hilarische situaties!

Vorige voorstelling

Deze voorstelling nam plaats op Kerst 2016.