Droom mijn Dromen

OVER DEZE VOORSTELLING

04

april

Over het stuk

“Droom mijn dromen” is een aangrijpend levensverhaal, gebaseerd op waargebeurde feiten.
Peter is een twintiger, vader Michel is bankbediende, moeder Monique arbeidster. Zus Tanja studeert economie en David rechten. Een voorbeeldgezin, ware het niet dat Peter, tegen de zin van vader, kunstacademie volgt en daarenboven homo is.
Wanneer Peter in een jeugdopvangcentrum, waar hij vrijwilligerswerk verricht, besmet wordt met het HIV-virus wordt het gezinsgeluk volledig verstoord. De toestand van Peter wordt met de dag erger. Aids vestigt zich meer en meer in het leven van de jongeman. Vader die nooit de keuzes van Peter heeft kunnen accepteren, gaat volledig door het lint. Een gezinsbreuk lijkt niet meer veraf.
Ondanks de steun van vrienden en familie staat Peter alleen in de strijd tegen deze slopende ziekte en … zijn dromen. Wanneer hij zich neerlegt bij de uitzichtloze situatie rest hem de zware taak om zijn lot duidelijk te maken aan zijn geliefden, afscheid te nemen en een verzoening tussen zijn ouders tot stand te brengen.
Zware en moeilijke discussies en hevige woordgevechten tot het einde nadert. Er blijft maar één ding meer over: Droom … droom mijn dromen …

Vorige voorstelling

Deze voorstelling nam plaats op Pasen 2009.