Cedric Grijp

Bestuurslid en Acteur

Over Cedric

Mijn eerste ervaring met Kunst Veredelt dateert van als ik samen met mijn grootmoeder kwam kijken naar voorstellingen. Als jong gastje was ik gefascineerd om ooit zelf op een podium te staan. Nadat mijn mama zelf de stap maakte om lid te worden bij Ktkv werd ik dit ook. Mijn eerste rolletje was in het stuk ‘Fele groessen aus Tirol’ uit 2008.

Sinds dan heb ik in verschillende producties van Ktvk meegespeeld. Ondertussen ben ik ook bestuurslid geworden bij ‘den bond’ en hierdoor treed ik helemaal in de voetsporen van mijn mama. Wat ben ik blij met mijn parcours dat ik tot nu toe heb kunnen afleggen bij Ktkv.

Ik speel vooral graag mee in komedie’s. Want voor mij is het belangrijk dat het publiek eens al zijn/haar problemen vergeet en eens goed kan lachen. Dus mijn voorkeur gaat naar humoristische stukken/rollen. Alhoewel ik ook al in enkele ernstige stukken heb gespeeld zoals ‘Och Mengs’.

Trouwens, wist je dat mijn favoriete moment bij een voorstelling is wanneer we met alle acteurs verzamelen op podium 5 minuten voor ‘showtime’. Tijdens dat moment doen we een peptalk en placeren we een dansje. Heerlijk!

Contact: